DAG 4 – PITCH PLEASE

We beginnen de dag op De Tuimelaar met wat sport! De schoolloop vormt een parcour rond en doorheen het schoolgebouw waar leerlingen van het 1ste tot 6de leerjaar zich volledig kunnen uitleven. Ook enkele ouders supporterden langs de zijlijn voor zoon- of dochterlief. 

Wij trokken ons daarna even terug in de refter van de school om onze pitch verder op punt te zetten. Elke Ielegems kwam langs om een eerste zicht te krijgen op het pitchmoment later die dag. 

Tijdens de middagspeeltijd zitten we samen met de leerlingen uit de leerlingenraad en hun begeleidende juffen. Hieruit volgt een zeer spontaan, natuurlijk en zeer boeiende conversatie tussen ons en de leerlingen. Ze brengen enkele zeer heldere punten aan zoals: Lessen buiten kunnen volgen, meer zitplaats boven en een uitdagender speelmeubel op de speelplaats. 

In de namiddag wordt de laatste hand gelegd aan onze pitch en zijn we er volledig klaar voor om docenten, juffen, meester en ouders omver te blazen over ons idee.

Klik op de foto voor het filmpje op onze instagrampagina! 😊