Een kindse blik


Dag 3 – CCHA1

Gisteren kwamen we erachter dat de steegjes in de Katarinawijk heel veel gebruikt werden door de buurtbewoners, maar ook door de schoolgaande kinderen van de kindercampus. Hierdoor besloten we vandaag een bezoekje te brengen aan de lagere school. Alvorens we naar de kinderkampus gingen, zijn we eerst rondgegaan bij de huizen waar de steegjes achterlopen. We hebben de bewoners wat vragen gesteld in verband met veiligheid, sfeer en toegankelijkheid.


Rond de middag hebben de leerlingen van het 6e leerjaar samen met Juf Katrien en Meester Tommy ons verwelkomt tijdens hun middagpauze.  Hier hebben we enkele vragen mogen stellen rond de steegjes en de kinderen hun route laten aanduiden die ze van en naar school nemen. Voor we vertrokken, zijn we nog even langsgegaan bij Juf Katrien, de zorgcoördinator. Zij gaf ons nog extra uitleg rond het jaarthema van de school.


Na een welverdiende middagpauze zijn we een kijkje gaan nemen in de kelder van het CCHA, waar we naar materialen zochten.


Om 15h10 ging de bel van de Katarina kinderkampus, waar de kinderen na een lange dag naar huis konden vertrekken. We zijn aan de schoolpoorten gaan staan om ook nog eens een babbeltje te slaan met de ouders en enkele flyers uit te delen voor het pitch-moment van morgen.


We sluiten de dag af met nog enkele brainstormsessies, waar we de pitch al deels voorbereiden. Er worden sterke beelden gezocht, de tekeningen worden op punt gesteld en het filmpje is in de maak.


Morgen (23/9) is de onze pitch in de hoofdingang van het CCHA om 15h30, waar alle bewoners en geïnteresseerden allemaal welkom zijn. Hier delen we onze ideeën met jullie, maar jullie ideeën ook met ons. Hopelijk zien we jullie morgen!