DAG 5 – PITCH!

Vandaag stond alles in teken van ons pitch-moment dat zou plaatsvinden omstreeks 15.30u, spannend! We verdeelden ons goed op zodat we alles op tijd zouden afkrijgen. Zo maakten we het filmpje af, dat werd om 11.30u al bekeken door de directrice en de beleidsmedewerker. Zij wouden het filmpje al even ‘keuren’ voor we het zouden tonen op de pitch en zelf konden ze niet op de pitch aanwezig zijn. Het filmpje werd goed ontvangen en de directrice was al heel enthousiast over het werk dat we al verrichtten. Zelf vindt ze dat we de school tot nieuwe inzichten hebben gebracht en dat ze ons onderzoek en onze suggesties zeker willen meenemen in de toekomst, goed en leuk nieuws voor ons dus! Goed begonnen is half gewonnen zeker? 😉 

Ook hadden we de stoelen van het experiment van de dag ervoor nog even laten staan, zo konden we vandaag observeren wat er met de stoelen gebeurd was. Dit deden we omstreeks 11.00u. Er waren kindjes die de stoelen gebruikten om alleen te kunnen zijn, maar de meeste stoelen werden gebruikt voor één groot fort te maken waar ze over konden klimmen en dan konden ze overal samen gaan zitten.

Erna maakten we nog een voice-over voor het filmpje en plaatsten we nog muziek en toepasselijke geluiden eronder. 

Iedereen werkte tegelijkertijd aan de presentatie, zo kon ieder een deel er in zetten en ging het in elkaar steken van de presentatie zeer vlot. De lay-out werd ervoor al gemaakt, zo konden we meteen alles er in plaatsen en bespaarden we hier wat tijd mee.

Er werd ook een concepttekst geschreven en we maakten hiermee uit wie ging spreken tijdens de pitch.

Alles voor de pitch werd afgerond en zo konden we met een gerust hart eraan beginnen!

De pitch ging naar ons gevoel zeer goed, uiteraard altijd wat werkpunten, maar wij hebben het zeer positief ervaren! Het gaf ons toch zeker motivatie om maandag weer met volle energie terug aan de slag te gaan!