DAG 5 – KLAAR VOOR DE PITCH !

We begonnen vandaag allemaal direct aan de presentatie voor de pitch en werkten ons to-do lijstje af. We verdeelden ons en maakten de presentatie, tekeningen, presentatietekst, …

De directrice en de beleidsmedewerker kwamen op voorhand in de voormiddag het filmpje en de presentatie goedkeuren en waren zeer enthousiast. We gaven volgens hen nieuwe inzichten en ideeën voor de toekomst van de speelplaats. Dit gaf ons al meteen een goed gevoel om in de namiddag onze ideeën te laten zien aan onze docenten en eventuele geïnteresseerde ouders.

De stoelen van ons experiment hadden we laten staan op de speelplaats met de bedoeling om vandaag de situatie met de stoelen te observeren. We zagen dat de kinderen een groot fort hadden gemaakt met de stoelen en dat ze er op klommen. Andere kinderen hadden dan weer stoelen genomen om rustig te zitten.

Iedereen werkte tegelijkertijd nog hard aan de presentatie, wat even voor chaos zorgde. We waren ruim op tijd klaar voor de presentatie, waardoor we nog tijd hadden om wat hapjes en drankjes klaar te zetten voor de aanwezige docenten.

Na de pitch hadden we niet de motivatiedip die Peter voorspelde, maar hadden we net nog meer zin om de week erna te starten aan de realisatie. Er waren zeker nog werkpunten en we moesten vooral een keuze maken in wat we wilden realiseren, aangezien we nog een zeer uitgebreid aanbod hadden aan ideeën en voorstellen.