DAG 5 – PLOETEREN IN HET BOS

Lieve bloggertjes

De dag begon met een feedback moment gelinkt aan de pitch van gisteren. Dit was nodig om samen met de begeleiders onze visie op 1 lijn te krijgen. Het doel is 2 projecten te maken die totaal los van elkaar werken. Wij concentreren ons vooral op het ontwerpen en uitwerken van de wandelroute vooraan de school met wandelbord. 

Na een korte middagpauze maakten we een wandeling door het bos aan De Tuimelaar om de omgeving verder in kaart te brengen. Er werden tijdens de wandeling plekken uitgekozen die ons het meest interessant leken om kinderen in te laten ravotten. Zo ontstond bijvoorbeeld ‘de Bessenboog’, ‘de Tipitent’ en ‘de Wapperende Windmolen’. 

Aangezien de basisschool een facultatieve vrije dag had vandaag, zakten we na de wandeling af naar de speeltuin in de buurt om verder te brainstormen over het uiteindelijke ontwerp. Hierna moest alle info in het geheugen geswingd worden 😉

Dit was de ontwerpweek. Maandag starten we met de bouw van het project. Wij zien het alvast heel erg zitten! Stay tuned!