DAG 6 – (PA)LET’S DO IT!

Maandag 26 september, een nieuwe week en dus een fris begin! Het plan van de dag is om zo veel mogelijk paletten te ontmantelen en klaar te maken om boxen van te maken. Een aantal gaan overgebleven paletten halen op De Tuimelaar en anderen halen nog extra paletten op!

Eens alle paletten op de campus waren konden we beginnen aan het ontmantelen, dit ging minder vlot dan verwacht! Het natte weer gooide roet in het eten omdat een aantal paletten nat waren, ook het ontmantelen liep daarom dus stroef! Alle stukken werden op maat gezaagd en per box module samen gelegd.

Iedereen zet zijn beste beentje voor want is er veel werk voor de boeg! Iedereen heeft zijn eigen taak: Sommigen halen en demonteren de paletten, anderen zagen de stukken op maat en schuren deze, anderen zetten dan weer de boxen in elkaar adhv van een houten skelet van restmateriaal. Zo heeft iedereen een goed gevulde dag! We ronden de dag de met het samenstellen van de eerste box! Er wacht ons nog veel werk, maar we kijken nu al uit naar donderdag!