DAG 6 – STOFFIGE MAANDAG

Lieve bloggertjes

Onze eerste bouwdag is een feit. Een deel van de groep begon aan het uitwerken van het wandelbord in het atelier op onze school. Eerst haalden we materialen bijeen zoals takken, palletten, verf, schroeven,… De takken, die uit het bos achter de Tuimelaar werden gerecupereerd, werden vakkundig van hun schors ontdaan en opgeschuurd. De verzamelde palletten haalden we uit elkaar om de planken te hergebruiken en tot wijzerbordjes om te vormen. Er werd dus volop gezaagd en geschuurd 😉

Een andere deel van de groep werkte op de basisschool aan de kaart voor de wandeling. Hiervoor werden al leuke cartoons ontworpen om op een speelse manier de interessante plekken van de wandeling op kaart symbolisch weer te geven. Belangrijk is dat deze plekken herkenbaar zijn, zowel op de kaart als in het bos. Zo moest er bijvoorbeeld meer knal in de krater om het beeld levendiger te maken!

Later kregen we feedback van onze begeleiders. Het doel is iets te ontwerpen voor het bergen van botjes. Deze aanpassingen probeerden we door te voeren in het ontwerp. 

We kijken ernaar uit morgen verder te zagen, schuren, tekenen en verven!