DAG 7: MATERIALEN

Vandaag waren we vooral bezig met het verzamelen van Materialen, we hebben een selectie gemaakt van het materiaal dat ter beschikking is gesteld door de gemeente. we hebben ons verdeeld in twee groepen, waarvan een deel naar de gemeentelijke werkplaats is vertrokken terwijl de anderen bezig waren met bedrijven te contacteren om tekorten aan benodigdheden te vervullen.

Daarna zijn we samengekomen op het terrein om de materialen en signalisatieborden op te vangen die gebracht werden door de werkmannen. De signalering is namelijk cruciaal om duidelijk weer te geven hoe het verkeer zal lopen, door de ingreep die we zullen maken op straat.

We zijn de dag geëindigd met het bespreken van de uitvoeringsplan. Er waren enkele details dat aangepast moest worden, maar over het algemeen waren de begeleiders tevreden en konden we weer een stap vooruit in ons project.