Dag 7 – Work in progress

Dinsdag  27/09/2022

Vandaag is het tijd om echt de handen uit de mouwen te steken en aan de slag te gaan. Zo haalden we nog enkele paletten op en werd er gestart met het demonteren van de paletten. Verder werd er gebrainstormd hoe we de interactieve kaart kunnen ontwikkelen binnen het beperkte budget dat we kregen. Na hierover enkele belangrijke knopen door te hakken gingen we met twee op pad om de nodige materialen bij één te krijgen.

Terug op locatie begonnen we met het verven van een grote mdf plaat met krijtbordverf. Ook kwam begeleider Frank nog even langs om ons verder de juiste richting uit te duwen met het ontwerp. Zo waren we het ontwerp complexer aan het maken dan dat nodig was. Na deze bespreking werden de nieuwe ideeën voor het ontwerp in een 3D model gegoten, terwijl een ander deel van de groep de paletten met hamer en koevoet te lijf gingen om deze verder te ontmantelen.