DAG 7 – READY TO BUILD !

We begonnen vandaag in twee groepjes, enkelen pasten het persbericht aan tot de finale versie, terwijl de anderen begonnen aan de realisatie van de tunnel. De bestaande deur in de kloostermuur werd er uit geslepen en het bestaande gat met trap werd proper gemaakt met de hogedrukreiniger. Ook gingen we nog naar de winkel voor enkele materialen te halen waar we niet zomaar aan konden geraken en wel essentieel zijn voor ons ontwerp.

Enkelen van ons begonnen ook al met de stoelen uit het oude klooster te schuren. Dit nam enige tijd in beslag, maar wel noodzakelijk om te kunnen beginnen met verven. We gebruikten nog verf in leuke, felle kleurtjes die de school nog ter beschikking had. 

Voor het aankleden van de nis in de kloostermuur gebruikten we oude kastdeuren. Deze hebben we in de juiste vorm gezaagd aan de hand van een stuk karton dat we uittekenden in de nis. Erna hebben we deze kastdeuren nog vernist, zodat deze bestand zijn tegen de weersomstandigheden. 

Een deel van de groep werkte nog door tot de late avond om alles zo ver mogelijk af te hebben en nog op te ruimen.