Dag 7: finaliseren

We beginnen dag zeven met een laatste brainstorm. Het ontwerp op punt zetten was het hoofddoel van de dag. In het ontwerp wouden we inzetten op kindvriendelijkheid, verkeersveiligheid en wouden we zitgelegenheid creëren. Deze aandachtspunten in een architecturaal spannend ontwerp gieten werd de uitdaging. We bedachten een organisatie van cirkels, gebaseerd op het cirkelvormige pleintje, waar de functies zich in zouden bevinden. We wouden niet alleen aan de mens denken, ook de natuur krijgt de nodige aandacht. We ontwerpen met natuurlijke materialen, met het oog op duurzaamheid.

We krijgen ook een extra begeleiding van Stefan Gzyl, wie ons helpt met het detailleren van de bouwwerken en het garanderen van de stabiliteit. We zijn Josymar heel dankbaar om hem aan ons voor te stellen!

Aan het einde van de dag zijn we klaar met het ontwerp. We kunnen morgenvroeg de handen uit de mouwen steken en beginnen te bouwen!