DAG 8: OPBOUWEN

Dag 8 begon met een gedreven spirit, de materialen stonden klaar en wij konden onmiddellijk van start gaan met het bouwen van ons ontwerp. Als eerst werden de randen aangelegd ter aanduiding van de straatprofielen. Daarna hebben we de voortuin dat verkiezeld was bekleed met boomschorsen dat de speelzone zal worden, terwijl de ontmoetingszone vooral werd geaccentueerd met het groen. Naarmate het ontwerp vorm begon te krijgen kregen we een beter zicht van het totaalbeeld. In de tussentijd hebben we enkele flyers uitgedeeld om iedereen uit te nodigen voor de eindpresentatie van vrijdag.

Tijdens de opbouwfase was het ook heel interessant om te observeren hoe het verkeer zich gedroeg op het moment dat ze doorheen het obstakel moesten rijden. Ook was het fijn dat de bewoners die langsreden effe stopte om hun mening te delen wat zij ervan vinden.

Als afsluiting hebben we nog een gesprek gehad met onze begeleider over de prototype die we hebben gemaakt. Onze begeleider verwachtte nog enkele toevoegingen aan het project om een beter eindresultaat te bekomen.