DAG 9: DE LAATSTE LOODJES

Vandaag hebben we in de vroege uren verder gewerkt aan ons ontwerp. De laatste grasmatten werden gelegd, boomschors werd geëgaliseerd en we maakten nog een zitmeubel erbij. Hierna hebben we ons parkje gefinaliseerd en zijn we begonnen met het maken van een sjabloon voor onze basketbalveld. In de voormiddag kwamen de mannen van de gemeente even langs om te kijken of er nog nood was aan
extra materialen.

In de namiddag werd het zonniger dus konden we starten met het spuiten van het basketbalveld. Inmiddels hebben we ook enkele planten aangelegd en de boomschorsen van de stammen afgeschraapt.

Aan het einde van dag hebben we gewerkt aan ons presentatiefilmpje door middel van enkele video’s die we hebben gemaakt tijdens de making-of. Heel opvallend was de contrast tussen de verharding dat er al stond en het groen dat wij probeerden in te brengen in de wijk.