CCHA2 – Dag 9 “Slotpresentatie”

Vandaag is het zo ver, de slotpresentatie van ons Live Project!
In de ochtend gingen we al meteen aan de slag. Het filmpje werd afgemaakt, de presentatie panelen werden geplot en de laatste afwerkingen aan de mock-up werden gerealiseerd.

Rond de middag werden er nog wat afspraken gemaakt voor de presentatie met het cultuurcentrum en werden er drone beelden gemaakt van de finale interventie.

Tegen 15u was al ons werk klaar waardoor we met de hele groep konden genieten van een drankje in het Theatercafé.

Om 17u startte de slotpresentatie. We hadden een mooi publiek waarvoor we ons werk van de afgelopen twee weken konden presenteren. Na het toelichten van het project en het tonen van ons filmpje begaven we ons naar buiten om in onze interventie iedereen te bedienen van een hapje en een drankje. De commentaren van de stakeholders en begeleiders waren enorm positief, waarvoor dank.

Het Live Project was voor ons als groep een enorm leuke, leerrijke en interactieve ervaring waar wij zeker positief op terugblikken. Bedankt aan alle begeleiders voor de opportuniteit en aan alle stakeholders voor de input en talrijke opkomst vandaag.