DAG 8 – BREAK A LEG/BRANCH

Lieve bloggertjes

Onze dag startte ook vandaag al vroeg. Op school werd de laatste hand gelegd aan de voorbereiding van de takken en bordjes. De laatste stukken werden verder geschuurd en gezaagd. Een verdiep hoger kreeg ook de wandelkaart een final touch. Even nog alles op elkaar afstemmen en plotten maar! De kaart werd op speciale doek geprint om deze waterbestendig te maken. Op deze manier kan deze (bijna) alle weersomstandigheden overleven. Om ervoor te zorgen dat de wandelaars niet verloren lopen tijdens de wandeling, maakten we ook kleinere kaarten die meegenomen kunnen worden op pad. Ook deze werden in hetzelfde materiaal gemaakt en zagen er prachtig uit!

Namiddag verplaatsten we al het materiaal naar de Tuimelaar. Hier begonnen we aan de opbouw van de wandelborden. Piketten werden in de grond geklopt en zwart gespoten. Wij, meisjes, hebben ons van onze sterkste kant getoond šŸ˜‰ 

De houten takken werden zorgvuldig in de piketten geschoven, de balken werden aan elkaar bevestigd. Jammer genoeg kwamen we snel tot de vaststelling dat niet alle takken even sterk waren. Zo brak er al snel eentje waardoor we last minute nog op zoek moesten gaan naar een nieuwe. Gelukkig lag er heel toevallig een bos kort in de buurt šŸ˜‰ waar we dan ook snel een geschikte kandidaat vonden. Eens de constructie rechtstond, werd de doek opgehangen. Het resultaat gaan we nog even als verrassing houden…

Nog net voor er schemer over de Tuimelaar viel, plaatsten we met zā€™n allen nog een aantal wegwijzers op het pad. Morgen alles nog wat verder opknappen en de wandeling is klaar om zijn eerste bezoekers te ontvangen. Wij kijken alvast uit naar morgen, D-Day!