DAG 10: FINAL DAY

30/09/2022

Daar stonden we dan, na een lange rit was de final day voor de liveproject aangebroken. Na het ontvangen van de eerste bezoekers konden we beginnen met onze eindpresentatie. De presentatie begon met een korte inleiding en werd vervolgd door ons filmpje, waarin de boodschap die we wilden overdragen aan de bewoners in werd verduidelijkt. Daarna zijn we gezamenlijk het ontwerp ter plekke gaan bezichtigen en stond er als afsluiter ook een ontbijt klaar voor iedereen die er aanwezig was.

Inmiddels kwam ons presentatie tot een einde en was het voor ons tijd om alles op te ruimen. De grasmatten werden verdeeld onder de buren, waarvan we toestemmingen hadden om in hun voortuinen te werken. Later is de werkploeg van de gemeente langsgekomen om de materialen en sloopafval op te halen. De liveproject hebben we afgesloten door de deuren te sluiten van ons huisje, waarin we de laatste twee weken ons ideeën tot stand brachten. Tot slot namen we allemaal afscheid van elkaar als groep ‘Hoefkamp’!