DAG 6: EEN NIEUW BEGIN

Na een weekend vol rust en bezinning zijn we er vandaag weer ingevlogen. De commentaar van vorige vrijdag werd omgezet in een nieuw begin vol energie. Een aantal van onze groep zijn begonnen met het nieuwe filmpje dat volgende vrijdag getoond zal worden op ons slotevenement. Voor de anderen stond er een hele gelijkvloerse verdieping te wachten om schoongemaakt te worden. De rolluiken werden geopend, spinnenwebben en schimmel werden zichtbaar waardoor het borstelen, vegen en schrobben kon beginnen. Af en toe hebben we veiligheidsmaatregelen genomen door met handschoenen en mondmaskers te werken zodat we zeker geen schimmelinfectie oplopen.

Zo werd de dag goed gevuld. Iedereen was druk in de weer met het opknappen van De Pastorie en ondertussen werden de eerste meubelstukken binnengebracht. Via verschillende connecties van onze groep konden we her en der gratis meubels ophalen om ze een nieuwe thuis te geven in De Pastorie. De grote antieke bureau en een aantal vintage stoelen kregen al een mooi plekje.

Het weer zat vandaag niet mee maar dat heeft ons niet tegengehouden om ook de buitenzijde van het gebouw een opknapbeurt te geven. De regenponcho’s kwamen goed van pas.

Het interieur ziet er nu al stukken beter uit, morgen steken we onze handen uit de mouwen voor het exterieur!