DAG 4: Let it rain

Vandaag werken we stevig door aan de structuur, en de momenten van regen kunnen ons niet tegenhouden. Het tweede frame was gisteren afgewerkt, en kon ‘s ochtends dus al meteen recht worden gezet.

Het derde frame wordt afgewerkt en bevestigd, samen met de windverbanden en de bloembak. De parking wordt verder onthard, en de klinkers die werden verwijderd, kunnen we nu gebruiken om ballast toe te voegen aan de structuur.

Verder worden er ook voorbereidingen gedaan om morgen alles volledig af te werken. Zo wordt er grond toegevoegd aan de bloembak en de gaten in de verharding, en wordt de structuur klaargemaakt om het podium en het zeil te bevestigen.

Ook vandaag worden de kinderen van Dalton 2 weer betrokken in het project. De kinderen van de tweede graad krijgen een rondleiding met uitleg over het plein en de structuur, en de kleuters mogen vlaggen maken voor de structuur morgen te versieren voor het evenement. Ook wordt er al nagedacht over het evenement morgen, en enkele voorbereidingen worden al getroffen.