DAG 2: ‘Dumpster Diven’ leidt tot succes

Na een opwindende start op dag 1, zetten we vandaag onze creatieve reis voort. Het was tijd voor een gezamenlijke brainstormsessie met onze groep om mogelijke ideeën te verkennen. Na een verhelderende briefing met de docent waren we vastberaden om ons te concentreren op een van de campuswandelpaden.

Met nieuwsgierigheid als onze kompas gingen we opnieuw op onderzoek uit. Terwijl we langs de prachtige rivier liepen, ontstond er plotseling een opwindend idee: waarom zouden we geen tijdelijke brug bouwen? Deze tijdelijke brug zou studenten in staat stellen om het toekomstige campuspad te bewandelen, en net als wij, de schoonheid van de omgeving te ontdekken.

Dit idee leidde tot de geboorte van een inspirerend plan – een campagne waar de mensen deze route volgen en achteraf bevraagd worden wat ze van deze route vinden.

Onze volgende stap was het verzamelen van de benodigde materialen voor het bouwen van de brug. We besloten om een verkenningstocht rond de campus te maken. Tot onze verbazing stuitten we naast het UCLL-gebouw op een enorme stapel ‘afval’. Onze nieuwsgierigheid bracht ons tot het ‘dumpster diven’, en tot onze vreugde vonden we een schat aan waardevolle bouwmaterialen tussen de ogenschijnlijke rommel.

Met deze schat aan materialen in onze handen, voelden we ons klaar om ons project tot leven te brengen. Dag 2 zat boordevol energie en ideeën, en we kijken uit naar de spannende uitdagingen die nog voor ons liggen.

Blijf op de hoogte voor meer avonturen!