Dag 2 Groep 2- Virga Jesse feesten

𝙄𝙙𝙚𝙚

𝘖𝘱 𝘥𝘦 𝘵𝘸𝘦𝘦𝘥𝘦 𝘥𝘢𝘨 𝘷𝘭𝘰𝘨𝘦𝘯 𝘸𝘦 𝘦𝘳 𝘮𝘦𝘵𝘦𝘦𝘯 𝘪𝘯. 𝘞𝘦 𝘣𝘦𝘨𝘰𝘯𝘯𝘦𝘯 𝘮𝘦𝘵 𝘥𝘦 𝘰𝘯𝘵𝘮𝘰𝘦𝘵𝘪𝘯𝘨𝘴𝘱𝘭𝘢𝘢𝘵𝘴𝘦𝘯 𝘵𝘦 𝘰𝘷𝘦𝘳𝘭𝘰𝘱𝘦𝘯 𝘥𝘪𝘦 𝘢𝘭 𝘳𝘦𝘦𝘥𝘴 𝘸𝘢𝘳𝘦𝘯 𝘢𝘢𝘯𝘨𝘦𝘥𝘶𝘪𝘥 𝘰𝘱 𝘥𝘦 𝘬𝘢𝘢𝘳𝘵 𝘦𝘯 𝘣𝘳𝘢𝘪𝘯𝘴𝘵𝘰𝘳𝘮𝘥𝘦𝘯 𝘰𝘷𝘦𝘳 𝘢𝘯𝘥𝘦𝘳𝘦 𝘮𝘰𝘨𝘦𝘭𝘪𝘫𝘬𝘦 𝘭𝘰𝘤𝘢𝘵𝘪𝘦𝘴. 𝘛𝘰𝘦𝘯 𝘸𝘦𝘳𝘥 𝘩𝘦𝘵 𝘵𝘪𝘫𝘥 𝘰𝘮 𝘰𝘱 𝘷𝘦𝘳𝘱𝘭𝘢𝘢𝘵𝘴𝘪𝘯𝘨 𝘵𝘦 𝘨𝘢𝘢𝘯. 𝘏𝘪𝘦𝘳 𝘴𝘱𝘭𝘪𝘵𝘴𝘵𝘦𝘯 𝘸𝘦 𝘰𝘯𝘴 𝘰𝘱 𝘪𝘯 𝘵𝘸𝘦𝘦 𝘨𝘳𝘰𝘦𝘱𝘦𝘯, 𝘥𝘪𝘵 𝘷𝘰𝘰𝘳 𝘥𝘦 𝘵𝘸𝘦𝘦 𝘩𝘦𝘭𝘧𝘵𝘦𝘯 𝘷𝘢𝘯 𝘏𝘢𝘴𝘴𝘦𝘭𝘵 𝘨𝘦𝘮𝘢𝘬𝘬𝘦𝘭𝘪𝘫𝘬𝘦𝘳 𝘵𝘦 𝘥𝘰𝘰𝘳𝘸𝘢𝘯𝘥𝘦𝘭𝘦𝘯. 𝘞𝘦 𝘩𝘢𝘥𝘥𝘦𝘯 𝘳𝘰𝘯𝘥 𝘥𝘦 𝘮𝘪𝘥𝘥𝘢𝘨 𝘵𝘦𝘳𝘶𝘨 𝘢𝘢𝘯 𝘩𝘦𝘵 𝘭𝘰𝘬𝘢𝘢𝘭 𝘢𝘧𝘨𝘦𝘴𝘱𝘳𝘰𝘬𝘦𝘯.

Aanduiden van de locaties die we gingen bezoeken

𝘖𝘯𝘻𝘦 𝘩𝘦𝘭𝘧𝘵 𝘸𝘢𝘴 𝘥𝘦 𝘖𝘰𝘴𝘵𝘦𝘭𝘪𝘫𝘬𝘦 𝘬𝘢𝘯𝘵 𝘷𝘢𝘯 𝘏𝘢𝘴𝘴𝘦𝘭𝘵. 𝘐𝘯 𝘩𝘦𝘵 𝘬𝘢𝘢𝘳𝘵𝘫𝘦 𝘩𝘪𝘦𝘳𝘰𝘯𝘥𝘦𝘳 𝘩𝘦𝘣𝘣𝘦𝘯 𝘸𝘦 𝘥𝘦 𝘳𝘰𝘶𝘵𝘦 𝘢𝘢𝘯𝘨𝘦𝘥𝘶𝘪𝘥 𝘥𝘪𝘦 𝘸𝘦 𝘣𝘦𝘸𝘢𝘯𝘥𝘦𝘭𝘥 𝘩𝘦𝘣𝘣𝘦𝘯. 𝘋𝘦 𝘸𝘢𝘯𝘥𝘦𝘭𝘪𝘯𝘨 𝘮𝘢𝘢𝘬𝘵𝘦 𝘰𝘯𝘴 𝘮𝘦𝘵𝘦𝘦𝘯 𝘥𝘶𝘪𝘥𝘦𝘭𝘪𝘫𝘬 𝘸𝘦𝘭𝘬𝘦 𝘱𝘭𝘢𝘢𝘵𝘴𝘦𝘯 𝘸𝘦 𝘨𝘪𝘯𝘨𝘦𝘯 𝘬𝘪𝘦𝘻𝘦𝘯 𝘦𝘯 𝘸𝘦𝘭𝘬𝘦 𝘯𝘪𝘦𝘵. 𝘔𝘢𝘢𝘳 𝘦𝘦𝘳𝘴𝘵 𝘨𝘪𝘯𝘨𝘦𝘯 𝘸𝘦 𝘮𝘦𝘵 𝘥𝘦 𝘳𝘦𝘴𝘵 𝘷𝘢𝘯 𝘥𝘦 𝘨𝘳𝘰𝘦𝘱 𝘣𝘦𝘴𝘱𝘳𝘦𝘬𝘦𝘯 𝘸𝘦𝘭𝘬𝘦 𝘱𝘭𝘦𝘬𝘬𝘦𝘯 𝘻𝘪𝘫 𝘶𝘪𝘵𝘨𝘦𝘬𝘰𝘻𝘦𝘯 𝘩𝘢𝘥𝘥𝘦𝘯 𝘻𝘰𝘥𝘢𝘵 𝘸𝘦 𝘦𝘳 𝘻𝘦𝘬𝘦𝘳 𝘷𝘢𝘯 𝘸𝘢𝘳𝘦𝘯 𝘥𝘢𝘵 𝘥𝘦 𝘭𝘰𝘤𝘢𝘵𝘪𝘦𝘴 𝘷𝘰𝘭𝘥𝘰𝘦𝘯𝘥𝘦 𝘶𝘪𝘵 𝘦𝘭𝘬𝘢𝘢𝘳 𝘭𝘢𝘨𝘦𝘯.

Bespreken van de locaties

𝘡𝘰 𝘬𝘸𝘢𝘮 𝘰𝘯𝘻𝘦 𝘨𝘳𝘰𝘦𝘱 𝘶𝘪𝘵𝘦𝘪𝘯𝘥𝘦𝘭𝘪𝘫𝘬 𝘸𝘦𝘦𝘳 𝘢𝘢𝘯 𝘪𝘯 𝘩𝘦𝘵 𝘭𝘰𝘬𝘢𝘢𝘭. 𝘋𝘦 𝘧𝘳𝘪𝘴𝘴𝘦 𝘰𝘤𝘩𝘵𝘦𝘯𝘥𝘸𝘢𝘯𝘥𝘦𝘭𝘪𝘯𝘨 𝘩𝘢𝘥 𝘰𝘯𝘴 𝘥𝘦 𝘯𝘰𝘥𝘪𝘨𝘦 𝘱𝘰𝘳𝘵𝘪𝘦 𝘦𝘯𝘦𝘳𝘨𝘪𝘦 𝘨𝘦𝘨𝘦𝘷𝘦𝘯. 𝘞𝘦 𝘨𝘪𝘯𝘨𝘦𝘯 𝘴𝘢𝘮𝘦𝘯 𝘮𝘦𝘵 𝘥𝘦 𝘢𝘯𝘥𝘦𝘳𝘦 𝘨𝘳𝘰𝘦𝘱 𝘰𝘱 𝘩𝘦𝘵 𝘣𝘰𝘳𝘥 𝘢𝘢𝘯 𝘥𝘦 𝘴𝘭𝘢𝘨 𝘰𝘮 𝘦𝘦𝘯 𝘴𝘤𝘩𝘦𝘮𝘢 𝘶𝘪𝘵 𝘵𝘦 𝘸𝘦𝘳𝘬𝘦𝘯 𝘷𝘢𝘯 𝘥𝘦 𝘭𝘰𝘤𝘢𝘵𝘪𝘦𝘴 𝘦𝘯 𝘥𝘦 𝘧𝘶𝘯𝘤𝘵𝘪𝘦𝘴 𝘥𝘪𝘦 𝘸𝘦 𝘦𝘳𝘢𝘢𝘯 𝘸𝘰𝘶𝘥𝘦𝘯 𝘬𝘰𝘱𝘱𝘦𝘭𝘦𝘯. 𝘎𝘳𝘰𝘦𝘱 éé𝘯 𝘩𝘢𝘥 𝘦𝘳𝘷𝘰𝘰𝘳 𝘨𝘦𝘬𝘰𝘻𝘦𝘯 𝘰𝘮 𝘥𝘦 𝘭𝘰𝘤𝘢𝘵𝘪𝘦𝘴 ‘𝘡𝘶𝘪𝘥𝘻𝘪𝘤𝘩𝘵’ 𝘦𝘯 ‘𝘎𝘢𝘴𝘵𝘩𝘶𝘪𝘴’ 𝘵𝘦 𝘯𝘦𝘮𝘦𝘯, 𝘦𝘯 𝘰𝘯𝘻𝘦 𝘨𝘳𝘰𝘦𝘱 𝘬𝘰𝘰𝘴 𝘷𝘰𝘰𝘳 ‘𝘙𝘦𝘧𝘶𝘨𝘢’ 𝘦𝘯 𝘩𝘦𝘵 𝘴𝘵𝘢𝘥𝘩𝘶𝘪𝘴. 𝘌𝘳 𝘸𝘦𝘳𝘥 𝘢𝘭 𝘮𝘦𝘵𝘦𝘦𝘯 𝘥𝘶𝘪𝘥𝘦𝘭𝘪𝘫𝘬 𝘥𝘢𝘵 𝘦𝘳 𝘦𝘦𝘯 𝘷𝘰𝘰𝘳𝘬𝘦𝘶𝘳 𝘸𝘢𝘴 𝘷𝘰𝘰𝘳 𝘣𝘦𝘱𝘢𝘢𝘭𝘥𝘦 𝘮𝘢𝘵𝘦𝘳𝘪𝘢𝘭𝘦𝘯 𝘦𝘯 𝘬𝘭𝘦𝘶𝘳𝘦𝘯, 𝘻𝘰𝘢𝘭𝘴 𝘻𝘪𝘭𝘷𝘦𝘳 𝘦𝘯 𝘴𝘵𝘰𝘧𝘧𝘦𝘳𝘪𝘯𝘨. 𝘖𝘰𝘬 𝘬𝘸𝘢𝘮𝘦𝘯 𝘸𝘦 𝘵𝘰𝘵 éé𝘯 𝘳𝘰𝘥𝘦 𝘥𝘳𝘢𝘢𝘥, 𝘥𝘢𝘵 𝘥𝘦 𝘷𝘪𝘦𝘳 𝘭𝘰𝘤𝘢𝘵𝘪𝘦𝘴 ‘𝘷𝘦𝘳𝘣𝘰𝘳𝘨𝘦𝘯 𝘱𝘢𝘳𝘦𝘭𝘴’ 𝘸𝘢𝘳𝘦𝘯 𝘷𝘢𝘯 𝘏𝘢𝘴𝘴𝘦𝘭𝘵. “𝘝𝘦𝘳𝘣𝘰𝘳𝘨𝘦𝘯 𝘱𝘢𝘳𝘦𝘭𝘴” 𝘸𝘦𝘳𝘥 𝘥𝘢𝘯 𝘰𝘯𝘻𝘦 𝘰𝘷𝘦𝘳𝘬𝘰𝘦𝘱𝘦𝘭𝘦𝘯𝘥𝘦 𝘵𝘦𝘳𝘮.

Bespreken van de gekozen locaties

𝘏𝘪𝘦𝘳𝘯𝘢 𝘨𝘪𝘯𝘨𝘦𝘯 𝘸𝘦 𝘵𝘦𝘳𝘶𝘨 𝘪𝘯 𝘵𝘸𝘦𝘦 𝘢𝘱𝘢𝘳𝘵𝘦 𝘨𝘳𝘰𝘦𝘱𝘦𝘯 𝘣𝘳𝘢𝘪𝘯𝘴𝘵𝘰𝘳𝘮𝘦𝘯. 𝘐𝘯 𝘥𝘦 𝘣𝘢𝘴𝘪𝘭𝘪𝘦𝘬 𝘴𝘵𝘰𝘯𝘥 𝘥𝘦 𝘱𝘢𝘳𝘢𝘱𝘭𝘶 𝘷𝘢𝘯 𝘥𝘦 𝘱𝘢𝘶𝘴, 𝘰𝘰𝘬 𝘊𝘰𝘯𝘰𝘱𝘦𝘶𝘮 𝘨𝘦𝘯𝘰𝘦𝘮𝘥, 𝘸𝘢𝘵 𝘰𝘰𝘬 𝘦𝘦𝘯 𝘭𝘪𝘯𝘬 𝘸𝘢𝘴 𝘯𝘢𝘢𝘳 𝘥𝘦 𝘝𝘪𝘳𝘨𝘢 𝘑𝘦𝘴𝘴𝘦 𝘧𝘦𝘦𝘴𝘵𝘦𝘯. 𝘋𝘪𝘵 𝘷𝘰𝘯𝘥𝘦𝘯 𝘸𝘪𝘫 𝘦𝘦𝘯 𝘻𝘦𝘦𝘳 𝘪𝘯𝘵𝘦𝘳𝘦𝘴𝘴𝘢𝘯𝘵 𝘰𝘣𝘫𝘦𝘤𝘵 𝘰𝘮 𝘮𝘦𝘦 𝘵𝘦 𝘸𝘦𝘳𝘬𝘦𝘯, 𝘰𝘮𝘥𝘢𝘵 𝘩𝘦𝘵 𝘦𝘦𝘯 𝘧𝘦𝘦𝘴𝘵𝘦𝘭𝘪𝘫𝘬𝘦 𝘮𝘢𝘢𝘳 𝘦𝘷𝘦𝘯𝘦𝘦𝘯𝘴 𝘳𝘦𝘭𝘪𝘨𝘪𝘦𝘶𝘻𝘦 𝘶𝘪𝘵𝘴𝘵𝘳𝘢𝘭𝘪𝘯𝘨 𝘨𝘢𝘧. 𝘖𝘰𝘬 𝘸𝘦𝘦𝘳𝘨𝘢𝘧 𝘩𝘦𝘵 𝘰𝘣𝘫𝘦𝘤𝘵 𝘦𝘦𝘯 𝘴𝘰𝘰𝘳𝘵 𝘨𝘦𝘻𝘦𝘭𝘭𝘪𝘨𝘩𝘦𝘪𝘥, 𝘰𝘮𝘥𝘢𝘵 𝘮𝘦𝘯𝘴𝘦𝘯 𝘦𝘳 𝘷𝘦𝘪𝘭𝘪𝘨 𝘰𝘯𝘥𝘦𝘳 𝘬𝘶𝘯𝘯𝘦𝘯 𝘴𝘤𝘩𝘶𝘪𝘭𝘦𝘯. 𝘋𝘪𝘵 𝘸𝘢𝘴 𝘦𝘦𝘯 𝘦𝘦𝘳𝘴𝘵𝘦 𝘪𝘥𝘦𝘦 𝘸𝘢𝘢𝘳𝘮𝘦𝘦 𝘸𝘦 𝘥𝘦 𝘷𝘰𝘭𝘨𝘦𝘯𝘥𝘦 𝘥𝘢𝘨 𝘮𝘦𝘦 𝘷𝘦𝘳𝘥𝘦𝘳 𝘸𝘪𝘭𝘥𝘦𝘯. 𝘝𝘰𝘰𝘳 𝘥𝘦 𝘣𝘪𝘯𝘯𝘦𝘯𝘱𝘭𝘢𝘢𝘵𝘴 𝘷𝘢𝘯 𝘥𝘦 𝘙𝘦𝘧𝘶𝘨𝘢 𝘩𝘢𝘥𝘥𝘦𝘯 𝘸𝘦 𝘦𝘦𝘳𝘥𝘦𝘳 𝘥𝘦 𝘷𝘪𝘴𝘪𝘦 𝘰𝘮 𝘩𝘦𝘵 𝘱𝘭𝘦𝘪𝘯 𝘮𝘶𝘭𝘵𝘪𝘧𝘶𝘯𝘤𝘵𝘪𝘰𝘯𝘦𝘦𝘭 𝘵𝘦 𝘥𝘰𝘦𝘯 𝘭𝘢𝘵𝘦𝘯 𝘨𝘦𝘣𝘳𝘶𝘪𝘬𝘦𝘯 𝘥𝘰𝘰𝘳 𝘣𝘦𝘸𝘰𝘯𝘦𝘳𝘴, 𝘵𝘰𝘦𝘷𝘢𝘭𝘭𝘪𝘨𝘦 𝘱𝘢𝘴𝘴𝘢𝘯𝘵𝘦𝘯 𝘦𝘯 𝘭𝘦𝘦𝘳𝘭𝘪𝘯𝘨𝘦𝘯 𝘷𝘢𝘯 𝘤𝘢𝘮𝘱𝘶𝘴 𝘥𝘦 𝘏𝘢𝘻𝘦𝘭𝘢𝘢𝘳. 𝘝𝘰𝘰𝘳 𝘸𝘦 𝘳𝘪𝘤𝘩𝘵𝘪𝘯𝘨 𝘵𝘩𝘶𝘪𝘴 𝘷𝘦𝘳𝘵𝘳𝘰𝘬𝘬𝘦𝘯 𝘨𝘪𝘯𝘨𝘦𝘯 𝘸𝘦 𝘯𝘰𝘨 éé𝘯 𝘬𝘦𝘦𝘳 𝘭𝘢𝘯𝘨𝘴 𝘥𝘦 𝘱𝘭𝘢𝘢𝘵𝘴𝘦𝘯 𝘰𝘮 𝘥𝘦 𝘦𝘪𝘨𝘦𝘯𝘩𝘦𝘪𝘥 𝘻𝘦𝘬𝘦𝘳 𝘷𝘢𝘴𝘵 𝘵𝘦 𝘭𝘦𝘨𝘨𝘦𝘯 𝘪𝘯 𝘰𝘯𝘴 𝘨𝘦𝘩𝘦𝘶𝘨𝘦𝘯.