Dag 3 Groep 2- Virga Jesse feesten

𝙊𝙣𝙩𝙬𝙚𝙧𝙥

𝘖𝘱 𝘥𝘦 𝘥𝘦𝘳𝘥𝘦 𝘥𝘢𝘨 𝘬𝘸𝘢𝘮𝘦𝘯 𝘦𝘳 𝘥𝘳𝘪𝘦 𝘣𝘦𝘨𝘦𝘭𝘦𝘪𝘥𝘦𝘳𝘴 𝘭𝘢𝘯𝘨𝘴 𝘰𝘮 𝘥𝘦 𝘰𝘯𝘵𝘸𝘪𝘬𝘬𝘦𝘭𝘪𝘯𝘨 𝘷𝘢𝘯 𝘰𝘯𝘴 𝘱𝘳𝘰𝘫𝘦𝘤𝘵 𝘰𝘱 𝘵𝘦 𝘷𝘰𝘭𝘨𝘦𝘯. 𝘞𝘦 𝘨𝘢𝘷𝘦𝘯 𝘦𝘦𝘯 𝘬𝘭𝘦𝘪𝘯𝘦 𝘱𝘪𝘵𝘤𝘩 𝘷𝘢𝘯 𝘩𝘦𝘵 𝘱𝘳𝘰𝘤𝘦𝘴 𝘦𝘯 𝘥𝘦 𝘪𝘥𝘦𝘦ë𝘯 𝘸𝘢𝘢𝘳 𝘸𝘦 𝘢𝘭 𝘸𝘢𝘳𝘦𝘯 𝘰𝘱𝘨𝘦𝘬𝘰𝘮𝘦𝘯. 𝘋𝘦 𝘣𝘦𝘨𝘦𝘭𝘦𝘪𝘥𝘦𝘳𝘴 𝘸𝘦𝘻𝘦𝘯 𝘰𝘯𝘴 𝘦𝘳 𝘷𝘰𝘰𝘳𝘢𝘭 𝘰𝘱 𝘥𝘢𝘵 𝘸𝘦 𝘥𝘦 𝘳𝘶𝘪𝘮𝘵𝘦𝘭𝘪𝘫𝘬- 𝘦𝘯 𝘦𝘪𝘨𝘦𝘯𝘩𝘦𝘪𝘥 𝘷𝘢𝘯 𝘥𝘦 𝘭𝘰𝘤𝘢𝘵𝘪𝘦𝘴 𝘯𝘪𝘦𝘵 𝘶𝘪𝘵 𝘩𝘦𝘵 𝘰𝘰𝘨 𝘮𝘰𝘤𝘩𝘵𝘦𝘯 𝘷𝘦𝘳𝘭𝘪𝘦𝘻𝘦𝘯. 𝘖𝘰𝘬 𝘥𝘢𝘵 𝘩𝘦𝘵 𝘮𝘪𝘴𝘴𝘤𝘩𝘪𝘦𝘯 𝘪𝘯𝘵𝘦𝘳𝘦𝘴𝘴𝘢𝘯𝘵 𝘸𝘢𝘴 𝘰𝘮 𝘥𝘦 𝘷𝘪𝘦𝘳 𝘭𝘰𝘤𝘢𝘵𝘪𝘦𝘴 𝘵𝘰𝘤𝘩 𝘻𝘦𝘬𝘦𝘳 𝘵𝘦 𝘮𝘢𝘵𝘤𝘩𝘦𝘯 𝘢𝘢𝘯 𝘦𝘦𝘯 𝘦𝘷𝘦𝘯𝘦𝘮𝘦𝘯𝘵 𝘶𝘪𝘵 𝘥𝘦 𝘻𝘰𝘮𝘦𝘳 𝘷𝘢𝘯 2024. 𝘡𝘦 𝘩𝘢𝘥𝘥𝘦𝘯 𝘨𝘦𝘷𝘳𝘢𝘢𝘨𝘥 𝘰𝘧 𝘸𝘦 𝘦𝘦𝘯 𝘮𝘢𝘲𝘶𝘦𝘵𝘵𝘦 𝘬𝘰𝘯𝘥𝘦𝘯 𝘶𝘪𝘵𝘸𝘦𝘳𝘬𝘦𝘯 𝘻𝘰𝘥𝘢𝘵 𝘸𝘦 𝘥𝘦 𝘪𝘥𝘦𝘦ë𝘯 𝘣𝘦𝘵𝘦𝘳 𝘬𝘰𝘯𝘥𝘦𝘯 𝘷𝘪𝘴𝘶𝘢𝘭𝘪𝘴𝘦𝘳𝘦𝘯.

𝘌𝘳 𝘸𝘦𝘳𝘥 𝘰𝘰𝘬 𝘦𝘦𝘯 𝘐𝘯𝘴𝘵𝘢𝘨𝘳𝘢𝘮 𝘢𝘤𝘤𝘰𝘶𝘯𝘵 𝘢𝘢𝘯𝘨𝘦𝘮𝘢𝘢𝘬𝘵 𝘸𝘢𝘢𝘳𝘰𝘱 𝘫𝘶𝘭𝘭𝘪𝘦 𝘰𝘯𝘴 𝘱𝘳𝘰𝘤𝘦𝘴 𝘬𝘶𝘯𝘯𝘦𝘯 𝘷𝘰𝘭𝘨𝘦𝘯. 𝘋𝘪𝘵 𝘬𝘶𝘯𝘯𝘦𝘯 𝘫𝘶𝘭𝘭𝘪𝘦 𝘵𝘦𝘳𝘶𝘨𝘷𝘪𝘯𝘥𝘦𝘯 𝘰𝘯𝘥𝘦𝘳 𝘥𝘦 𝘯𝘢𝘢𝘮 @𝘓𝘪𝘷𝘦𝘱𝘳𝘰𝘫𝘦𝘤𝘵_𝘷𝘪𝘳𝘨𝘢𝘫𝘦𝘴𝘴𝘦 𝘰𝘧 𝘥𝘰𝘰𝘳 𝘰𝘱 𝘰𝘯𝘥𝘦𝘳𝘴𝘵𝘢𝘢𝘯𝘥𝘦 𝘢𝘧𝘣𝘦𝘦𝘭𝘥𝘪𝘯𝘨 𝘵𝘦 𝘬𝘭𝘪𝘬𝘬𝘦𝘯.

𝘕𝘢 𝘥𝘦 𝘱𝘪𝘵𝘤𝘩 𝘨𝘪𝘯𝘨𝘦𝘯 𝘸𝘦 𝘦𝘷𝘦𝘯 𝘵𝘦𝘳𝘶𝘨 𝘯𝘢𝘢𝘳 𝘥𝘦 𝘭𝘰𝘤𝘢𝘵𝘪𝘦𝘴 𝘰𝘮 𝘥𝘢𝘢𝘳 𝘵𝘦𝘳 𝘱𝘭𝘢𝘢𝘵𝘴𝘦 𝘵𝘦 𝘴𝘤𝘩𝘦𝘵𝘴𝘦𝘯 𝘦𝘯 𝘰𝘱 𝘥𝘦𝘻𝘦 𝘮𝘢𝘯𝘪𝘦𝘳 𝘰𝘱 𝘯𝘪𝘦𝘶𝘸𝘦 𝘪𝘥𝘦𝘦ë𝘯 𝘵𝘦 𝘬𝘰𝘮𝘦𝘯. 𝘖𝘰𝘬 𝘨𝘪𝘯𝘨𝘦𝘯 𝘸𝘦 𝘢𝘭𝘭𝘦 𝘱𝘶𝘯𝘵𝘦𝘯 𝘰𝘱𝘮𝘦𝘵𝘦𝘯 𝘦𝘯 𝘪𝘯 𝘬𝘢𝘢𝘳𝘵 𝘣𝘳𝘦𝘯𝘨𝘦𝘯 𝘻𝘰𝘥𝘢𝘵 𝘸𝘦 𝘥𝘪𝘵 𝘪𝘯 𝘥𝘦 𝘮𝘢𝘲𝘶𝘦𝘵𝘵𝘦 𝘻𝘰 𝘳𝘦𝘢𝘭𝘪𝘴𝘵𝘪𝘴𝘤𝘩 𝘮𝘰𝘨𝘦𝘭𝘪𝘫𝘬 𝘬𝘰𝘯𝘥𝘦𝘯 𝘶𝘪𝘵𝘸𝘦𝘳𝘬𝘦𝘯.

Schetsen van Leen Vansteenkiste

𝘞𝘦 𝘬𝘦𝘦𝘳𝘥𝘦𝘯 𝘵𝘦𝘳𝘶𝘨 𝘯𝘢𝘢𝘳 𝘰𝘯𝘴 𝘷𝘦𝘳𝘵𝘳𝘰𝘶𝘸𝘥𝘦 𝘸𝘦𝘳𝘬𝘱𝘭𝘦𝘬𝘫𝘦 𝘦𝘯 𝘨𝘪𝘯𝘨𝘦𝘯 𝘷𝘦𝘳𝘥𝘦𝘳 𝘰𝘯𝘵𝘸𝘦𝘳𝘱𝘦𝘯.

𝘞𝘦 𝘣𝘦𝘴𝘦𝘧𝘵𝘦𝘯 𝘥𝘢𝘵 𝘸𝘦 𝘥𝘳𝘪𝘯𝘨𝘦𝘯𝘥 𝘰𝘱𝘻𝘰𝘦𝘬 𝘮𝘰𝘦𝘴𝘵𝘦𝘯 𝘯𝘢𝘢𝘳 𝘮𝘢𝘵𝘦𝘳𝘪𝘢𝘭𝘦𝘯. 𝘡𝘰 𝘥𝘦𝘥𝘦𝘯 𝘸𝘦 𝘦𝘦𝘯 𝘰𝘱𝘳𝘰𝘦𝘱 𝘰𝘱 𝘐𝘯𝘴𝘵𝘢𝘨𝘳𝘢𝘮 𝘯𝘢𝘢𝘳 𝘴𝘵𝘰𝘧𝘧𝘦𝘯 𝘪𝘯 𝘥𝘦 𝘬𝘭𝘦𝘶𝘳 𝘰𝘳𝘢𝘯𝘫𝘦, 𝘸𝘪𝘵 𝘦𝘯 𝘮𝘢𝘨𝘦𝘯𝘵𝘢. 𝘌𝘯𝘬𝘦𝘭𝘦 𝘷𝘢𝘯 𝘰𝘯𝘻𝘦 𝘨𝘳𝘰𝘦𝘱 𝘰𝘯𝘥𝘦𝘳𝘯𝘢𝘮𝘦𝘯 𝘰𝘰𝘬 𝘻𝘦𝘭𝘧 𝘢𝘤𝘵𝘪𝘦 𝘦𝘯 𝘣𝘦𝘴𝘭𝘰𝘵𝘦𝘯 𝘦𝘦𝘯 𝘣𝘦𝘻𝘰𝘦𝘬 𝘵𝘦 𝘣𝘳𝘦𝘯𝘨𝘦𝘯 𝘢𝘢𝘯 𝘥𝘦 𝘬𝘳𝘪𝘯𝘨𝘭𝘰𝘰𝘱𝘸𝘪𝘯𝘬𝘦𝘭 𝘖𝘬𝘢𝘻𝘪 𝘵𝘦 𝘏𝘢𝘴𝘴𝘦𝘭𝘵. 𝘋𝘢𝘢𝘳 𝘩𝘦𝘣𝘣𝘦𝘯 𝘻𝘦 𝘦𝘦𝘯 𝘷𝘰𝘭𝘭𝘦 𝘬𝘢𝘳 𝘮𝘦𝘵 𝘢𝘭𝘭𝘦𝘳𝘭𝘦𝘪 𝘴𝘵𝘰𝘧𝘧𝘦𝘯 𝘬𝘶𝘯𝘯𝘦𝘯 𝘢𝘢𝘯𝘬𝘰𝘱𝘦𝘯 𝘷𝘰𝘰𝘳 𝘦𝘦𝘯 𝘬𝘭𝘦𝘪𝘯𝘦 𝘱𝘳𝘪𝘫𝘴. 𝘏𝘪𝘦𝘳𝘮𝘦𝘦 𝘦𝘪𝘯𝘥𝘪𝘨𝘥𝘦 𝘰𝘯𝘻𝘦 𝘥𝘢𝘨 𝘰𝘱 𝘦𝘦𝘯 𝘱𝘰𝘴𝘪𝘵𝘪𝘦𝘷𝘦 𝘯𝘰𝘰𝘵.