Dag 4: VAN CHAOS TOT PLAN

Gisteren avond hebben we onze eerste begeleiding laten bezinken. Zo zijn we er vandaag met volle moed terug aan begonnen.

We zijn terug onze site gaan bezoeken en hebben bepaalde dingen opgemeten. Onderweg hebben we materialen gevonden die we voor onze 1:1 gaan gebruiken. Daarna hebben we wat feedback gekregen van de docenten, wat ons veel heeft geholpen. 

Na een hevige discussie hebben we alles een beetje kunnen fine-tunen en zijn we volop bezig geweest met materialen te verzamelen. Enkele van ons hebben ook een gesprek gehad met kathleen Ungricht, wat erg positief is geweest. Ze was erg enthusiast over ons concept. Door haar input en buitenstaande blik op het ontwerp hebben we ons concept kunnen verfijnen. 

Als laatste is er ook aan de video gewerkt, hierin hebben we met tekeningetjes ons verhaal verteld op een passende manier.