DAG 4 – PITCH IT IS!

21 september 2023 – Groep 2

Na een drukke ochtendspits in de regen start de dag een beetje later dan verwacht. Vandaag wordt het een belangrijke dag. Het is pitch time! De blog wordt verder aangevuld. Er worden tekeningen gemaakt door Laura. En de muur wordt verder uitgebreid met nieuwe ideeën en extra informatie. Ook wordt het filmpje verder afgemaakt met geluidsopnames van ‘Incapabele Michiel’, het figuurtje van ons filmpje. Tijdens de dag wordt er langsgegaan bij bouwwerven voor de zoektocht naar deurlijsten.

Tijdens de middag hebben we gezellig samen croques gegeten met de andere groep in de parochie. In de vooravond is onze pitch. Naast begeleiders waren er ook mensen van de gemeente, parochie en een bewoner. Na de pitch hebben we nog in groep samengezeten om de feedback te bespreken, en een verdere planning te maken. Om half 6 zijn we naar huis vertrokken.