Dag 5: Making STEPS (-tones)

Gisteren was een lange dag dus besloten we een uurtje later te komen. Omdat de pitch goed ging konden we onze ideeën verder uitwerken. Deze dag zien we als een geschenk die we goed inzetten. Onze ochtend begon zoals elke ochtend met een snelle overview en een kopje koffie. 

We hebben opnieuw andere mensen gevonden die hun garageboxen voor ons hebben opengesteld. Van de garages hebben we verdere documentaties gemaakt om te verder te gebruiken in ons onderzoek, naar de ideale invulling voor onze box. De posters met korte beschrijving van ons Live Project zijn verspreid en opgehangen op verschillende plaatsen doorheen de wijk. Ook hebben we flyers gemaakt die we maandag kunnen uitdelen aan de buurtbewoners en organisaties. Bij de moskee hebben we de kans gekregen om tijdens het vrijdagsgebed te mogen spreken. 

Onze TOOLBOX werd concreter uitgewerkt en zijn al enkele studenten bezig met het uitwerken van prototypes. Ook wordt er verder gebrainstormd over het ‘out en on’ ontwerp van de garageboxen. 

Om volgende week goed van start te kunnen gaan hebben we de nodige gereedschappen en materialen opgelijst. Ook zijn we al een deel paletten in Lummen gaan halen, waarmee we een paar mogelijke combinaties gemaakt hebben. 

Week 1, DONE 🙂