DAG 5: Pitch Day

Vandaag was een belangrijke dag, want we moesten onze pitch voor ons project presenteren. We hebben de afgelopen dagen hard gewerkt aan ons idee en moesten vandaag onze voortgang tonen door middel van een filmpje. Het was slechts een proefversie, maar het markeerde een cruciale stap op weg naar ons uiteindelijke doel. Ons filmpje moet volgende vrijdag volledig gereed zijn, dus vandaag was van essentieel belang om feedback te krijgen en onze koers te bepalen.

Onze leerkrachten waren aanwezig tijdens de pitch, en we waren allemaal nieuwsgierig naar hun feedback. Gelukkig waren ze positief en gaven ze ons waardevolle suggesties om ons project te verbeteren. Het gaf ons nog meer zin om er weer volop in verder te vliegen.

Direct na de pitch gingen we aan de slag. We verdeelden de taken voor volgende week, zodat we maandag meteen van start kunnen gaan. Ons voornaamste doel is om ons ponton tegen maandag, of uiterlijk dinsdag, te voltooien. Dit is een cruciaal onderdeel van ons project, en we willen er zeker van zijn dat alles op orde is voordat onze campagne begint op woensdag. Ook de signalisering van de route zal onze aandacht krijgen.

Het voelt goed om te weten dat we op de juiste weg zijn. We hebben een degelijke start gemaakt en met de waardevolle feedback van onze leerkrachten zijn we vastbesloten om ons project tot een succes te maken. De komende dagen zullen we nog hard moeten werken maar we kijken uit naar woensdag, de dag waarop onze campagne gepland staat.

Tot maandag!