DAG 5: VOORBEREIDINGEN

Na een geslaagde pitch en de waardevolle suggesties die werden gegeven, gingen we vandaag aan de slag met een gezamenlijke bespreking. Zo bespraken we het nieuwe scenario.  

Een deel van het team zorgde voor flyers die we maandag zouden kunnen uitdelen aan de buurtbewoners en voorbijgangers. Ook werd er contact opgenomen met bedrijven, foodtrucks, enzovoort, om de belangrijkste zaken te regelen. Vervolgens ging een deel van het team op zoek naar materialen voor de opstelling. Stephanie en Niels reden naar de kringloopwinkel om meubels te huren. Laurence, Luna en Silke zijn paletten en houten balken gaan ophalen.

Tijdens de middag hebben we onszelf verwend met lekkere frietjes. Na het gezellige etentje werkten we verder aan de maquette om verschillende scenario’s in beeld te brengen. We hebben ook enkele mails verstuurd naar de gemeente in verband met het ontharden en vergroenen van het Begijnenplein. Ook namen we contact op met het opvangcentrum voor een eventuele samenwerking met de bewoners.