DAG 6: Aan het werk!

Vandaag zijn we begonnen aan het prototype. Voordat we begonnen met werken hebben we nog even samengezeten om het ontwerp op punt te stellen! Vrijdag hadden we onszelf de opdracht gegeven om elk een ontwerp te maken die we vervolgens samen zouden leggen om er 1 ontwerp van te maken. Na een pro’s en con’s lijst te maken, zijn we uitgekomen op het ontwerp.

Tijdens het ontwerpen ondergaat een ontwerp altijd vele veranderingen. Bij ons liveproject was dit natuurlijk ook het geval. Niet enkel het ontwerp veranderde maar ook onze naam. We gingen van een zware titel ‘THE BURDEN BOX’ naar een luchtigere, meer passende naam naargelang de functie ‘THE CAMPUS CARRIER’.

Na onze brainstorm sessie verplaatsten we ons naar de werkruimte om aan het echte werk te beginnen! We zochten naar de juiste afmetingen voor onze ‘campus carrier’ en lieten onze platen op maat zagen. Na het schuren van de gezaagde platen kon in elkaar zetten beginnen. De dag eindigden we met een eerste testritje!