Dag 6: VLECHTEN

Na een hele goeie pitchmoment van vrijdag, hebben we allemaal goed kunnen genieten van onze wel verdiende weekend.

Vandaag zijn we vroeg in de morgen er terug aan begonnen. ’s Morgens vroeg zijn we wilgen gaan snoeien, deze gaan we gebruiken om ons fluisterschaal mee te vlechten. We hebben twee ritten moeten doen om al ons materiaal op campus te krijgen.

Als aller eerst zijn we begonnen met een cirkel van drie diameter te maken. Hiervoor hebben we dikkere en stevigere takken voor gebruikt. Deze hebben we aan elkaar vast gemaakt om een cirkel vorm te krijgen. Hieraan hebben we ribben vastgemaakt om zo te kunnen gaan beginnen met vlechten. Van midden zijn we begonnen en hebben verder gewerkt naar buiten.

Een deel van ons heeft na de middag verder de schaal gevlochten en een ander deel heeft affiches gemaakt en deze op verschillende plaatsten op campus opgehangen.