DAG 6: Een productieve start van de tweede week

De tweede week van ons project is van start gegaan, en we zijn er meteen vol enthousiasme ingedoken. Het afgelopen weekend hadden we al het materiaal verzameld en opgehaald voor het ponton, zodat we maandag direct aan de bouw konden beginnen. Na een ochtend hard werken, konden we ’s middags al over de rivier wandelen op ons zelfgemaakte ponton.

Naast het pontonwerk hebben we ons beziggehouden met de scenografie van zowel de ingang als de hele route. Ons project staat in het teken van de kleur roze, en om deze esthetiek door te voeren, hebben we allerlei roze materialen verzameld, zoals roze touw, koord en stof. Het idee dat we aanvankelijk voor de ingang hadden, voldeed niet helemaal aan onze verwachtingen, dus hebben we besloten om het te herzien en morgen aan een nieuwe versie te werken. Dat is het mooie van creatieve processen; soms moet je een stap terug doen om vooruit te komen.

Voor de route door het bos hebben we een stuk stof van 4 meter in reepjes van 12 cm geknipt. Deze reepjes zullen dienen als markeringen langs de route, waardoor bezoekers gemakkelijk de weg kunnen volgen. Bovendien zullen we ook 3 renders ophangen in het bos, die een extra dimensie aan de ervaring zullen toevoegen.

Kortom, vandaag was een zeer productieve dag vol met allerlei taken en creatieve uitdagingen. Blijf op de hoogte voor meer updates terwijl we de komende dagen blijven werken aan ons roze meesterwerk!