DAG 7: OPBOUWEN

Het was een drukke maar productieve dag, vooral ook een fijne dag. Er is van alles gebeurd.

Een deel van ons heeft verder gewerkt aan de fluisterschaal, deze hebben we zo dicht mogelijk gevlochten. Sommige van ons zijn ook naar een plukweide geweest voor wat beeldmateriaal en wat informatie over verschillende soorten bloemen gaan vragen die we eventueel kunnen gaan gebruiken.

Verder op de dag is een deel ook ons site een beetje gaan klaarmaken. Ze hebben het pad een beetje ontbost en paletten neergelegd om het pad te verduidelijken.

Hoe dat we ons fluisterschaal, diameter van drie meter tot op onze site hebben gekregen was een avontuur. We hebben het op een camionette moeten zetten en zo heel traag moeten rijden terwijl 2 personen langs het camionette wandelde om het verkeer een beetje tegen te houden. Het is ons wel gelukt om het heel tot op ons site te krijgen. We hebben ook ons fluisterschaal al mooi op zijn plaatst gezet, met opgespannen touwen die we vast gemaakt hebben aan de bomen. Als laatste zijn we ook nog naar het crematorium in Hasselt geweest voor wat beeldmateriaal voor ons filmpje.