DAG 8 – EINDE IN ZICHT

Gisteren en vandaag hebben we verder gewerkt aan onze oranje lijn. We hebben gemerkt dat de oranje loper die we oorspronkelijk wilden leggen niet geschikt was. Het oranje doek was te dun en transparant om op de palletten te leggen. Daarom hebben we de kaders aangepast zodat deze we deze konden gebruiken om de lijn fysiek voor te stellen in plaats van het oranje doek op de grond.

Alle stoelen en boomstronken zijn oranje geverfd.

Aan de kaders hebben het oranje doek opgespannen aan de bovenkant en langs één zijde dichtgemaakt zodat het duidelijk wordt naar welke richting je moet kijken. Omdat het doek transparant is krijgt heeft het ook een leuk effect als de zon er op schijnt. Daardoor krijg je oranje reflecties op de personen die erdoor wandelen en op de grond.

Vanaf het fietspad tot aan de hoofdingang van de faculteit is de lijn zichtbaar. Elke opening geeft een positieve kwaliteit van de omgeving weer (de boom, speaker corner en het nieuw ontdekte meer.) Onze laatste toevoeging was het oranje koord dat het pad op een subtiele wijze aangeeft.

Morgen hebben we onze presentatie/jury moment waarbij we ons project voorstellen aan de hand van een video.