Dag 7 Groep 1 – Virga Jesse Feesten

Vandaag was een dag vol actie en spanning, want er moesten nog tal van zaken worden geregeld voor de grote dag. Voor de voorbereiding werd onze werkplaats verplaatst van Hasselt naar Diepenbeek, omdat we vandaag dringend gebruik moesten maken van het werkatelier daar. We hadden nog stalen cirkels nodig die zorgvuldig moesten worden gebogen, een taak waarbij Stefan ons uitstekend heeft geholpen.

De doeken werden vandaag aan elkaar gestikt en er werden belletjes op genaaid, waardoor alle afzonderlijke onderdelen met elkaar werden verbonden en klaar waren voor gebruik.

Alle afzonderlijke componenten werden vervolgens met een kleine caminiotte teruggebracht naar Hasselt, zodat we morgen op locatie alles gemakkelijk aan elkaar kunnen bevestigen. Om 12 uur komt de hoogwerker om alles aan het paviljoen te hangen. Dit belooft een spannende dag te worden!

Bovendien staat er morgen het live optreden van Jarne Meurs op het programma. Deze artiest is zo vriendelijk om onze ontmoetingsplaats in te wijden met een geweldig optreden! Het optreden begint om 19 uur, dus alles moet zeker op tijd klaar zijn.

Na een dag vol hard werk en voorbereidingen, voelen we tevredenheid en toch enige nervositeit voor de grote opening van onze ontmoetingsplaats morgen. Het wordt een dag om naar uit te kijken!

Stalen cirkels plooien

Samenwerking in het team

Sneak peak doeken