DAG 8: De puntjes op de ‘i’

Dag 8, de laatste dag voor de jury. Vandaag zetten we de puntjes op de ‘ii. Het grootste deel van onze mobiele ‘Campus Carrier’ is zo goed als af. Er waren nog maar een paar dingen die afgewerkt moesten worden. We schroefden het onderstel vast op het kader en knipten onze bash op maat. Onze bash werkt met een afrol systeem dat wanneer het regent je het over de doos kan rollen zodat alles droogt blijft. Ook hebben we een onderdeel gemaakt, waardoor de Carrier aan een fiets bevestigd kan worden.

De binnenkant van onze doos hebben we bekleed met kurk. Dit dient om de spullen die in de doos worden gestoken, te beschermen tegen stoten en tegen het verschuiven zodat alles veilig vervoerd kan worden.

Vandaag werd er ook verder gewerkt aan onze pitch! Deze moet een duidelijk beeld geven over ons idee.

De dag sloten we af met een testritje van de ‘Campus Carrier’ aan een fiets.