Dag 8: CHAOS, PANIEK EN MUGGENBETEN

Gisteren was er chaos, daarom dat julie nu pas van ons horen. Vooreerst onze excuses hiervoor.

Onze levering van groeipapier zou normaal toen aankomen, maar door een miscommunicatie bij de post is dit niet gebeurd. Hierdoorkregen ze even paniek, gezien deze levering essentieel was voor onze presentatie. Het eerste wat we gedaan hadden, is zoeken naar nieuw groeipapier en confetti. We vonden het nergens en online bestellen ging ook niet meer want het zou niet tijdig geleverd kunnen worden. Na een hele voormiddag met diverse mensen co tact te leggen, hadden we uiteindelijk een vervanging gevonden. Vermits dit geen groeipapier confetti was, zijn we voor de eerste betere optie gegaan van biologisch afbreekbare confettie.

Later zijn we ook nog wat extra paletten gaan halen om ons pad uit te bereiden waar we allemaal levend zijn opgegeten door muggen. We hebben ook ons laatste filmmateriaal opgenomen voor de presentatievideo. Verder hebben we ook gewerkt aan onze maquette.

Als laatste hebben we zakjes gemaakt met groeipapier, waar we de bloemzaadjes in zouden leggen om men toe te laten deze uit te strooien.