Dag 9 Groep 1 – Waar dromen zachtjes stromen

Om half 11 verzamelden we voor onze pitch, waarbij we het project presenteerden aan alle betrokken actoren en begeleiders. Dankzij het succesvolle evenement van de dag ervoor, waar de meeste mensen aanwezig waren, verliep deze pitch bijzonder prettig. Iedereen had kunnen ervaren dat de ontmoetingsplaats een groot succes was.

We toonden ons filmpje en maakten nog enkele praktische afspraken. Daarna konden we met een tevreden gevoel gaan rusten voor de rest van de dag. De afgelopen twee weken waren bewogen en leerzaam. We hebben niet alleen een project gerealiseerd, maar ook een evenement georganiseerd. Het was een ervaring die we niet snel zullen vergeten. Het was niet alleen educatief, maar door de goede samenwerking is de groep studenten veranderd in een hechte vriendengroep.