DAG 7: HET ZWAAR WERK

We zijn de dag begonnen met een taakverdeling. 

Een deel van het team ging aan de slag met het maken van een krijtverf om de kiss & ride zone in kleur te zetten. Het andere deel van het team hield zich bezig met het afborstelen van het Begijnenplein en het verplaatsen van de fietsenrekken. Hierna werden de flyers uitgedeeld aan de buurtbewoners en de voorbijgangers. De bewoners van het opvangcentrum zijn ook uitgenodigd op ons evenement. 

Tijdens de middag hadden we een briefing met onze begeleider, Lieve. Zij heeft ons nog enkele tips meegegeven. 

Na de middag is een deel van het team de klinkers gaan wippen op het Begijnenplein. In de openingen gaan we morgen bloemen planten om het plein te vergroenen. De klinkers gaan we ook recupereren tot bijzettafels zodat we een stempel kunnen achterlaten op het plein. Aan de andere kant werd er gewerkt aan allerlei andere zaken zoals het afmaken van de toog, regelen van drank voor het evenement en het opstellen van een mail voor het communicatiebureau van Noord-Zuid Limburg. 

De dag eindigde met een bespreking over wat we allemaal morgen gaan doen!