DAG 8: LAATSTE LOODJES

Na de bespreking van gisteren wist iedereen wat er vandaag te wachten stond dus zijn we meteen ingevlogen! 

Een deel van het team hield zich bezig met het maken van de krijtverf zodat de kiss & ridezone een kleur krijgt. Het andere deel van het team plantte bloemen op het Begijnenplein. De klinkers zijn gerecupereerd tot tafels en zitelementen. 

Ondertussen kwamen de begeleiders langs. Ze gaven ons nog enkele tips mee. Daarna passeerden we even langs de speelstraat van groep 2. Hier hebben we een beetje geholpen om het spel mee op te starten. 

Tijdens de middag hebben we op het Begijnenplein ons middagmaal gegeten. In de namiddag kwamen de opleggers van Essers aan. De vriendelijke chauffeur zorgde ervoor dat de twee opleggers exact op de plaatsen kwamen te staan die wij voor ogen hadden.