Zelfs regen houdt ons vandaag niet meer tegen.

Op donderdag was het dan eindelijk zo ver, we konden aan de uitwerking van ons ontwerp voor de tuin beginnen. We spraken al vroeg af in Rekem om zo snel mogelijk de mannen van de technische dienst op pad te sturen om voor ons de metalen hekken, die zich verder op het domein bevinden, te demonteren en ons te bezorgen.

Ondertussen gingen Michiel, Kaan en Chloë verder met het maken van de bank, er werden balken gezaagd, gaten voorgeboord en nagels geklopt.

Onze regisseur zorgde in de voormiddag voor de montage van de finale video terwijl de rest begon met het spuiten van de bloempotjes in hippe kleuren en het verpotten van de eetbare planten. Tijdens het werk werden we wat verstoord door de regen MAAR niets hield ons tegen vandaag want daar was ook het hekwerk dat we nu konden plooien. Een zeer goed gevulde voormiddag dus!

Ook in de namiddag gingen we er volop voor! Het hout voor de bank en de kokers uit hekwerk werden naar de afdeling verplaatst. Het enige wat nu nog moest gebeuren was beton maken en in de mallen gieten als voet voor de kokers en de klinkers lijmen als sokkel voor de bank. En klaar is kees!

Nu moeten we enke de voet voor de kokers nog ontvormen en de tuin officieel openen voor de bewoners van de afdeling.