AUTOLOZE ZONDAG

DAG 6 & 7 – 21.09.19 & 22.09.19

Op zaterdag zijn er door de mensen van Noord-Zuid nog enkele voorbereidingen getroffen voor het uniek experiment op zondag.

Op zondag was de N74 Noord-Zuid verbinding, de drukste baan van de provincie, over één kilometer in beide richtingen afgesloten voor alle gemotoriseerd verkeer. De bezoekers kregen de kans om kennis te maken met nieuwe vormen van mobiliteit. Zo waren testritten op een elektrische step mogelijk. In de namiddag van 14 tot 17 uur was er een Noord-Zuid-café op het Cuppensplein. Onder onze tentconstructie bevonden zich gesprekstafels waar mensen konden meepraten over het Noord-Zuidtracé. In dit kader waren er fietsroutes georganiseerd en konden ze met de fiets diverse sleutellocaties aandoen.

       

Ook hier kon TV Limburg niet ontbreken.

https://www.tvl.be/nieuws/uniek-experiment-in-houthalen-noord-zuidverbinding-hele-dag-helemaal-afgesloten-85180