UNIEKE MOMENTEN OP EN ROND DE FIETSBRUG

Dag 1 & 2 – 21 & 22 september 2020

Op maandagochtend gingen de Live Projects van start met een virtuele meeting boordevol informatie. Later diezelfde dag, brachten we met de 2 groepen van Team Fietsbrug een bezoek aan de site, waar Chloé van 51N4E ons rondleidde.

De volgende ochtend kwamen we samen in het NAC, onze uitvalsbasis voor de komende 2 weken. Onze veiligheidscoördinators, Laura & Rune, bezochten de stedelijke werkplaats om te kijken welk materiaal er ter beschikking is voor ons project. Het resultaat was niet overweldigend, maar we kwamen al snel tot de conclusie dat we zelf voldoende materiaal zouden kunnen aanleveren.

In de namiddag deelden we ons op in 2 kleinere groepjes en richtten ons elk op een ander aspect van het toekomstige project. Het ene groepje bracht een meer onderzoekend bezoek aan de site, het andere kamde de reeds bestaande info uit en bracht deze in kaart.

 

Hier nog een korte momentopname van de grote baan en de moeilijkheid in het oversteken.