GEEL, GELER, GEELST

Maandag 28/09/2020 DAG 6

Na overleg met Hannelore vlogen we – ondanks het slechte weer – opnieuw in gang. Vandaag werden zo’n honderd stoelen verzameld en naar de basisschool gebracht. Deze werden gedurende dag op verschillende plaatsen opgehaald. Al snel waren we geïnstalleerd en kon een groot deel van de groep het schilderwerk hervatten. Tegelijkertijd werd er op de reeds geverfde stoelen het logo en de website gespoten.

   

Twee studenten werkten ondertussen aan flyers om op deze manier het project bekend te maken aan de buurt. Onze ‘#waarzitje’ moest natuurlijk worden geïntroduceerd aan de bewoners om iets in gang te kunnen zetten aan de hand van onze stoelen. Er werd verder ook nagedacht over een manier om de stoelen te bevestigen. Nu zijn we klaar om morgen de eerste stoelen op locatie te testen.