DAG 7: EXPERIENCE / GREEN / BEES

Net als gisteren verdelen we ons in groepen. Een groep haalt materiaal, een andere groep zet het materiaal uit en er wordt voor beeldmateriaal gezorgd. Vandaag werden er bamboestokken gezaagd en bevestigd tegen de pallets om zo een wand in zwarte doek te kunnen creëren. Het deel van de fietsbrug dat we gemaakt hebben in de hangar kijkt uit op één van de wanden van deze ruimte. Om de beleving zo goed mogelijk weer te geven hebben we ervoor geopteerd om een grote afbeelding tegen deze wand te bevestigen waarop de brug doorloopt. Met andere woorden hierdoor wordt ervoor gezorgd dat de ervaring zich verder zet.

Na een korte begeleiding hebben we een extra interventie moeten doen om de “wanden” hoger te maken. We hebben dus een gedeelte moeten afbreken om zo te kunnen bouwen aan het beoogde resultaat. We hebben onze constructie nu een kwartslag gedraaid en zijn onze tunnel van binnenin vertrokken.  Om een interessante ingang te creëren hebben we ervoor geopteerd om voor de bushalte geen trap te voorzien in de cirkel zelf maar aan de bushalte tussen de twee wandelpaden een donkere gang maken waar we dan uiteindelijk in die cirkel terechtkomen.
Er werden bomen gesnoeid om een uitzicht te kunnen creëren maar hier zijn we gestuit op een wespennest. De brandweer werd op de hoogte gebracht maar het was dus niet meer mogelijk om dit deel te gebruiken. Het snoeiafval zal benut worden door ons in leger netten. Deze netten spannen we aan de binnenzijde van de gemaakte cirkel hierdoor halen we de natuur naar binnen als een soort van groene wand.