DAG 5: PITCH DAY!

23-09-2022

We zijn de dag heel enthousiast begonnen met de voorbereidingen voor de pitch. Nadat we de inhoud van de presentatie samen nog eens hadden overlopen voor eventuele toevoegingen, konden we starten met het opstellen van de nodige installaties voor zowel de online meet met de docenten als de plaatselijke bezoekers. Daarna hadden we een kort bezoekje gekregen van ‘Het Belang van Limburg’ die enkele foto’s wilden nemen.

In de namiddag was het zover, de verwachtte stakeholders namen hun plaatsen in, en wij konden beginnen met de pitch. Tijdens de pitch hadden we de kans om hun te laten zien welke ingrepen we voor ogen hadden binnen de straten van Hoefkamp.

Na de presentatie kwamen de bezoekers aan het woord om hun feedback te delen. Het was voor ons interessant om de meningen van de bewoners zelf te horen, ze waren volledig mee met het project en hadden vooral positieve opmerkingen. We kijken er allemaal naar uit wat het eindresultaat zal worden.

Ter afsluiting zijn we voor de laatste keer gaan rondneuzen in de wijk om een definitieve plaats te vinden voor het uitvoeren van onze prototype, waar we de komende week van start mee zullen gaan.