DAG 5 – METEN IS WETEN

Dag 5, vrijdag! Een laatste keer deze week alles gooien om maandag met goede moed aan het ontwerp te beginnen.

De Tuimelaar is vandaag helaas gesloten dus we verplaatsen ons naar de vlakbij gelegen UHasselt campus te Diepenbeek. Op de campus beginnen we met de opmetingen van een Europalet om daarna te puzzelen met maten van de boxen die we willen maken. We proberen te werken met 3 standaardmaten van boxen om het werk te verlichten voor iedereen.

Ook spreken we met begeleiders, zij stuurden ons na de pitch van gisteren met een gerust hart en veel motivatie naar volgende week en wijzen ons nog even op de mogelijke struikelblokken en aandachtspunten.

Verder werd er nog op logistiek en materiaal gefocust, we maakten een planning om maandag effeciënt aan de slag te gaan. Zie al een eerste beeldje van ons ontwerp

Tot maandag! xxx