DAG 6: TOESTEMMING

26-09-2022

De tweede week zijn we gestart met een online meet waarbij we feedback hebben gekregen van de begeleiders over onze pitch van vrijdag. Ze stimuleerden ons vooral tot het aanbrengen van een radicale verandering in de wijk, in dit geval de straat die we willen gebruiken om de bewoners een nieuwe ervaring te bieden.

Om tot een concreet ontwerp te komen was iedereen al schetsend begonnen met ideeën uit te werken. Nadat we deze hebben besproken zijn we ter plaatse gaan bezichtigen tot hoeverre onze interventies mogelijk waren.

De volgende stap was om aan de buurtbewoners toestemming te vragen als we gebruik mochten maken van hun privé domein om er ons ontwerp te realiseren. Omdat het ontwerp die we willen uitvoeren ook een deels op straat zal gebeuren, werd de gemeente gecontacteerd. We hebben een inplantingsplan opgesteld met belangrijke aanduidingen voor de gemeente om een vergunning te krijgen.