DAG 4: PITCH DAY

Vandaag zijn we er meteen ingevlogen, want de tijd tikte door!

We hebben de handen uit de mouwen gestoken om een goede presentatie voor te bereiden voor de pitch.

We zijn begonnen met de taken onderling te verdelen. Een deel van ons team ging aan de slag met het maken van een maquette. Hierop werden duidelijk de verschillende scenario’s verbeeld, dus hoe de verkeersstroom eruit zal zien en de parking benut zal worden. 

Een ander deel van het team was volop bezig met het onderzoek en om de presentatie tot een mooi einde te brengen. 

Tijdens de middag hebben we onszelf verwend met lekkere croques. Na het gezellige etentje werkten we verder om de presentatie te verfijnen. De nodige installaties werden opgesteld voor de pitch. 

Om 16 uur was het eindelijk zo ver, we mochten ons concept presenteren aan de hand van een video en een korte toelichting. Na de pitch hebben we meteen samengezeten om de gegeven opmerkingen te bespreken en op papier te zetten zodat we er morgen verder aan kunnen werken.