Dag 6 – Groep 1 – Virga Jesse Feesten

Na een ontspannend weekend waarin we de kans kregen om even op adem te komen, begonnen we de nieuwe week vol energie. Aan het begin van de dag kregen we bezoek van de verantwoordelijke voor evenementen in Hasselt, waardoor we de kans kregen om ons project met haar te bespreken. Tijdens dit gesprek konden we nog een paar cruciale vragen stellen. We moesten onder andere een hoogtewerker regelen en een elektriciteitsaansluiting voorzien op de plek. Nadat alle details waren besproken, gingen we meteen aan het werk.

De tijd drong omdat we op woensdagavond ons eigen evenement gaan organiseren. Donderdagochtend staat namelijk onze eindpitch gepland, dus we hebben maar weinig tijd om alles voor te bereiden.

Op woensdagavond organiseren we namelijk de officiële opening van onze ontmoetingsplaats. Voor dit evenement hebben we een speciale act gepland, namelijk Jarne Meus, die live muziek voor gaat brengen op onze plek. Om de buurt op de hoogte te brengen, ontwierpen we een poster en gingen we flyeren in de omgeving. Op deze manier kunnen we iedereen uitnodigen om deel te nemen aan onze grote opening.

Iedereen is van harte welkom om samen met ons de grote opening te vieren!

Voor de rest van de dag werkten we hard aan de aankoop van alle benodigde materialen. Doeken moesten worden opgemeten en genaaid, staal moest worden gebogen, enzovoort. Als groep werkten we goed samen en vulden we elkaar aan.

Morgen gaan alle onderdelen samengevoegd worden, want op woensdagmiddag zou de hoogtewerker arriveren om onze ontwerpen aan het paviljoen op te hangen !