een eerste idee

TEAM ZOL_DAG 4

Op de vierde dag van het Live Project hadden we jammer genoeg niet zo’n mooi weer, de regen viel met bakken uit de lucht en daarom hadden we besloten om voorlopig nog niet op pad te gaan. In de voormiddag verbleven we in The Arch en daar werkten we vooral nog aan de axonometrie en aan de lay-out van de folder. Ook zijn we bezig aan een presentatie want morgen is er een ‘pitch’ voorzien waarin we kort ons project zullen toelichten. Hierna zijn we langs geweest bij de dienst der werken in Genk om te kijken welke materialen we allemaal ter beschikking hebben. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden zodat we de tweede week van het Live Project niet voor verrassingen komen te staan. Eens terug in The ARch zijn we gestart met de voorbereidingen voor het middagmaal. Vandaag was het aan ons om te koken voor de mensen van ConstructLab en samen hebben we ’s middags genoten van een heerlijke pasta met als afsluiter chocomousse met aardbeien.

In de namiddag zijn we met ons allen terug naar de site van het ZOL gegaan en hebben we op campus LiZa verder gewerkt aan ons idee. We hebben een filmpje gemaakt waarop je kan zien hoe je als het ware door het bos kan wandelen rondom het ziekenhuis. Ook is er druk gewerkt aan de folder. Het idee is dat we de routes van de geïnterviewde wandelaars in kaart brengen en ook een korte uitleg geven waarom de persoon in kwestie dit een interessante route vindt. Deze informatie zal je telkens op de folder terugvinden. Verder hebben we ook alle interviews geanalyseerd en een samenvatting gemaakt van wat nu volgens de wandelaars ‘obstakels’ en of ‘gemiste kansen’ zijn. Ook deze gegevens zullen in ons project verwerkt worden.

DSC_0051  DSC_0103