CCHA2 – Dag 3 “Keuze werklocatie en interviews met de betrokkenen”

Onze derde dag op het cultuurcentrum startte met het vastleggen van onze werklocatie. Na een kritische blik op onze analyses van gisteren leek ons het best om een ingreep te voorzien die betrekking had op de parkeerlus in het stadspark en de verbinding met de kunst academie. Op deze manier kan het park opgewaardeerd worden en kan een interessante connectie ontstaan tussen het cultuurcentrum en de academie.

In de namiddag gingen we voor een tweede keer op gesprek met Gerhard Verfallie om meer te weten te komen over zijn visie voor het stadspark en een eventuele connectie met de kunstacademie. Ook werden er enkele gebruikers van het park geïnterviewd om te achterhalen hoe zij het park gebruiken en wat ze van de omgeving, de parkeerlus en de toekomstplannen van het park vinden. Tot slot werd er ook al gezocht naar materialen om later in het proces een ruimtelijke interventie mee uit te voeren.