DAG 3: Brandnetels platstampen en chocoladebroodjes kiezen

De zon brak door en weerklonk een nieuw begin op ons avontuurlijke pad. Vandaag bracht ons enkele opwindende ontwikkelingen en spannende vooruitgang.

Onze dag begon met een waardevolle dosis feedback over ons oorspronkelijke idee. Na wat kleine aanpassingen en verbeteringen, begonnen we ons meer te richten op de essentie van het pad – de beleving. Het ging niet alleen om het praktische aspect, maar om de verwondering van de natuur die het toekomstige campuspad met zich mee zou brengen.

Ook de tonnen hebben we gratis kunnen regelen. Dit betekent dat we bijna alle benodigde materialen gratis hebben weten te bemachtigen. Slechts het sjortouw zal ons iets kosten.

Om zoveel mogelijk feedback en betrokkenheid van de gemeenschap te krijgen, hebben we een briljante actie bedacht. We zullen een evenement organiseren waarbij deelnemers een gratis chocoladebroodje krijgen als beloning voor het bewandelen van het pad. Daarnaast zullen ze een vlaggetje ontvangen waarmee ze een plaats kunnen markeren die ze inspirerend, mooi of betekenisvol vinden. Aan het einde van het pad wacht een enquête, waar ze hun gedachten en ideeën kunnen delen.

Na enige planning voor de rest van de week zijn we begonnen met het platstampen van brandnetels om toegang te krijgen tot het gebied waar het ponton zal worden gebouwd. We hebben de afstand gemeten en de diepte van het water vastgesteld, zodat we ons project nauwkeurig kunnen plannen en uitvoeren.

Tot morgen!